Om Bokhandelsgruppen

Bokhandelsgruppen i Sverige AB, med de två välkända varumärkena, Akademibokhandeln och Bokus, är Sveriges ledande bokhandelsaktör.

I över 100 butiker och på nätet erbjuder Akademibokhandeln ett stort och väl sammansatt sortiment av böcker. I våra butiker finns även inspirerande varor för alla som vill skriva, rita, pyssla, planera och förvara. Alla medarbetare i våra butiker ger personlig service, rekommenderar böcker och tipsar om uppskattade presenter. 

Bokus är en av de största och äldsta e-handelsföretagen i Sverige med över 10 miljoner titlar samt abonnemangstjänsten Bokus Play, det smarta abonnemanget för dig som lyssnar på ljudböcker. Här finns böcker i alla format, till bra priser och snabba leveranser. Bokus är bokspecialisten på nätet som kan böcker i alla format och som ligger i framkant gällande e-handel.

Med visionen ”Läsglädje för alla, varje dag” vänder vi oss till privatpersoner, företag, bibliotek och offentlig verksamhet. Gruppen omsätter ca 1,8 miljarder kr. Ägare är Volati AB och företagsledningen. Mer information: www.bokhandelsgruppen.se

Vår värdegrund
Vi arbetar varje dag efter vår värdegrund som utgörs av våra fem värdeord:
Våra KUNDER är det viktigaste vi har och vårt fokus i allt vi gör.
Vi har MOD att utmana oss själva och satsar på nya lösningar utifrån kundernas behov.
Vi tar ANSVAR i våra relationer och för en lönsam och hållbar verksamhet. 
Vi arbetar TILLSAMMANS. Vi tar vara på varandras kunskaper och erfarenheter, visar tillit och ger alla möjlighet att utvecklas och uppleva arbetsglädje. 
Vi gör SKILLNAD för våra kunder, kollegor, ägare och samhället i stort. 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor