Om Bokhandelsgruppen

Hos Bokhandelsgruppen, som ägs av Bokusgruppen, samlas de starka och uppskattade varumärkena BokusBokus Play och Akademibokhandeln. Här erbjuds böcker i alla format och kanaler samt ett brett och inspirerande sortiment för skapande, spel, lek, planering samt presentinslagning och kort.

I över 100 butiker och på nätet erbjuder Akademibokhandeln en personlig upplevelse som inspirerar och guidar till läsning och kreativitet.

Bokus är bokhandeln på nätet med över 10 miljoner fysiska och digitala böcker till ett lågt pris.

Abonnemangstjänsten Bokus Play erbjuder tusentals ljud- och e-böcker för livets alla bokstunder.

Vi är därmed Sveriges ledande bokhandelsaktör som med visionen ”Läsglädje för alla, varje dag” ska vara förstahandsvalet för så många som möjligt. Vi vänder vi oss till privatpersoner, företag, bibliotek och offentlig verksamhet.

Bokhandelsgruppen har 410 anställda varav 96 på våra kontor och resterande i våra butiker. Huvudkontoret ligger i Stockholm och vi har också kontor i Malmö och Göteborg. Omsättningen är 1,8 miljarder kronor (inkl franchise).


Bokhandelsgruppen ingår i Bokusgruppen, som ägs av Volati AB och delar av företagsledningen. Mer information: www.bokusgruppen.com och www.volati.se


Vår värdegrund
Vi arbetar varje dag efter vår värdegrund som utgörs av våra fem värdeord:

Våra KUNDER är det viktigaste vi har och vårt fokus i allt vi gör.
Vi har MOD att utmana oss själva och satsar på nya lösningar utifrån kundernas behov.
Vi tar ANSVAR i våra relationer och för en lönsam och hållbar verksamhet. 
Vi arbetar TILLSAMMANS. Vi tar vara på varandras kunskaper och erfarenheter, visar tillit och ger alla möjlighet att utvecklas och uppleva arbetsglädje. 
Vi gör SKILLNAD för våra kunder, kollegor, ägare och samhället i stort. 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor