Vad jobbar du med?
Jag jobbar som säljare på butiken i Mall of Scandinavia i Stockholm. Mig hittar man (eller hör mitt skratt) främst på säljgolvet med våra besökare jag hoppas på ska bli vår kund.

Sedan 2018 jobbar jag även som säljcoach som innebär att inspirera och sprida säljglädje till all butikspersonal i detta avlånga land!

I nuläget hoppas jag på fler uppdrag så jag får hälsa på fler kollegor och bygga upp vårt varumärke från bättre till bäst!

Hur länge har du jobbat hos oss?
Slutet på år 2014 klev jag in i butiken på Nygatan i Linköping och sökte julextra. Och sedan dess har jag varit fast och strävat efter tillsvidare.

I brist på tillsvidareanställning i lilla Linköping insåg jag att chanserna var större för fast jobb i vårt vackra Stockholm. Jag flyttade upp hösten 2015 och har jobbat runt som extrapersonal tills jag fick tillsvidare på Mall of Scandinavia och jobbar fortfarande här idag.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Min stora passion är att få träffa våra kunder. Jag älskar att ingen dag är den andre lik. Det bästa är när jag får mina kunder att känna sig speciella och få skratta, man ska ha kul på jobbet!

Och att få arbeta ihop med så fantastiska människor varje dag, så besvärar det mig aldrig att komma till jobbet.

Vilket av våra värdeord tycker du speglar dina dagar mest/bäst och varför?
Så svårt. Om jag verkligen måste välja skulle jag säga Tillsammans och Skillnad.

Man ska göra skillnad och göra det tillsammans! Det krävs så lite för att göra så stor skillnad både för varandra och våra kunder och gör man det tillsammans blir det roligare!

Vilket är ditt bästa boktips?
Dale Carnegies böcker, men främst Sluta oroa dig, börja leva är ren magi! En bok om personlig utveckling många ”aha-upplevelser” som förklarar precis som titeln, man ska sluta oroa sig för saker och bara leva istället.


Teamtailor

Employer branding från Teamtailor